Holdformater

Hos TRX Aarhus har vi lavet et godt udvalg af holdtræninger tilpasset alle aldre og niveauer.

Uanset hvilket hold du kommer på, møder du veluddannede og engagerede trænere, som sikrer, at du får den mest effektive træning på netop dit niveau og som holder øje med, at du udfører øvelserne korrekt for det bedste resultat og nul skader. Du kan blive klogere på de forskellige formater lige her.

 

TRX STARTER
TRX intro (15 min) efterfulgt af 45 min. workout med grundlæggende øvelser. Hvis du allerede har modtaget intro, skal du være klar 15 min. efter start. Dette er holdet for dig, som er begynder eller gerne vil træne med lidt lavere tempo og kompleksitet.

En prøvetime koster 50 kr.

Hvis det er din første træning med os er introen en forudsætning for, at du får maksimalt ud af træningen og at hele træningen kan afvikles med et godt flow for hele holdet. Vi kan derfor blive nødt til at afvise din deltagelse på den efterfølgende workout, hvis du ikke møder op til intro til tiden.

Book en prøvetræning ved at finde et starterhold her.

MIDLERTIDIGT LUKKET FOR OPTAG AF NYE MEDLEMMER. 

TRX 45
45 min. grundlæggende øvelser – men stadig lige så hårdt, som du ønsker. Du skal have deltaget i en TRX Starter for at kunne være med.

 

TRX MULTI
60 min. med udgangspunkt i grundlæggende TRX-øvelser træner vi dig funktionelt med flere redskaber. Afvekslende, sjov og super effektiv træning. Du skal have deltaget i TRX 45 for at kunne være med.

 

KICK OFF
Goooodmorgen! 45 min. intens morgentræning og afsted med dig – ud og æd dagen. Du skal have deltaget i TRX Starter for at kunne være med.

 

TGIF
45 min. effektiv, varierende og sjov træning – med en øl/vand, når du er færdig. Altid mindst 75% TRX. De sidste 25% kan være andre redskaber eller kropsvægtsøvelser. Det kræver ingen særlige færdigheder, du skal blot have deltaget i en TRX Starter og TRX 45 for at være med.

 

TRX FLOW
60 min. TRX Flow er vejen til bedre bevægelse. Et perfekt mix af mobilitet, stabilitet, styrke og fleksibilitet (udstræk). Her er hårde øvelser, men også blokke af øvelser, hvor vi mobiliserer og strækker – både som forberedelse og som afslutning af timen. Vi udnytter, at TRX-stropperne giver os adgang til bevægeudslag i udfordrende stabilitets- og strækøvelser, som vi (de fleste af os) ikke ville kunne nå uden. Du skal have deltaget i TRX Starter og TRX 45 for at kunne være med.

 

TRX SENIOR
60 min. kræver seniormedlemskab. Hvis du ønsker en gratis prøvetime, kan du sende en mail til info@trxaarhus.dk. Alle træningsniveauer kan være med.

 

TRX FOR ALLE
TRX intro (15 min) efterfulgt af 45 min. træning. Livsglæde, bevægelse og effektiv træning for ALLE. Hvis du allerede har modtaget intro, skal du være klar 15 min. efter starttidspunktet. Her tages hensyn til ALLE niveauer. Om du er senior, nybegynder, gravid, nybagt mor (og medbringer baby), har behov for at genoptræne f.eks. rygskade eller bare ønsker en god grundlæggende bevægelsestræning, har vi plads til dig lige her. Der vil være færre gulvøvelser og bedre mulighed for at træne med lavere belastning. Dette er ikke holdet for dig, der vil træne meget tungt eller hurtigt. Mød op i god tid og medbring rene indesko. 

MIDLERTIDIGT LUKKET FOR OPTAG AF NYE MEDLEMMER.

FIRMA/KLUBHOLD
Vi tilbyder lukkede hold for firmaer og klubber.

Måske ønsker kontoret en ugentlig fællestræning i et uformelt miljø – eller idrætsklubben et forløb med seriøs core- og stabilitetstræning forud for sæsonen.

Kontakt os for en løsning på mail: info@trxaarhus.dk eller telefon: 40 62 92 31.

 

Book en tidpowered by Glofox
Se betingelser
TRX Aarhus (BAR A/D ApS) - Karupvej 1 - 8000 Aarhus - T: 40 62 92 31 - E: info@trxaarhus.dk
| Cookiepolitik
Top